Om

Jeg hjælper nye og erfarne ledere med personaleansvar til at skabe en kultur, der er mere effektiv og sund. I hele organisationen. Eller i dit team. På en enkel måde.

Mentor, netværksdirektør, medprisvinder af Arbejdsmiljøprisen, facilitator, podcastvært, far.

Mit navn er Mads Elk og jeg er stifter og adm. direktør i Unikum Culture ApS.

Siden 1998 har jeg trænet ledere og medarbejdere fra hele verden indenfor bl.a. ledelse, samarbejde, motivation, salg og personlig udvikling. Jeg har arbejdet som konsulent hos bl.a. Mercuri International og Cultivator. 

I 2013 var jeg med til at vinde arbejdsmiljøprisen sammen med en af mine kunder. Og i 2016 blev jeg af Danmarks største kommercielle radiostation Bauer Media (Radio NOVA, Radio 100, Soft m.fl. ) bedt om at lave en podcastserie om performance og trivsel på arbejdspladsen. 

Men i slutningen af 2016 kom jeg til en krydsvej. Jeg oplevede, at flere og flere ledere stod i et vadested imellem klassisk “performanceledelse” og en ønske om en mere moderne tilgang til ledelsesdisciplinen. 

Jeg begyndte at interessere mig mere for, hvordan man kunne skabe mere effektfulde og varige forandringer – især i en digital tid, hvor forandringshastigheden bliver højere og højere.

Jeg var nysgerrig efter at finde den løsning, som på en enkel og effektfuld måde kunne hjælpe virksomheds- eller teamlederen med at skabe bedre resultater igennem en mere effektiv og sund kultur.  

Det skulle altså handle både om effektivitet og performance, men også om trivsel og bæredygtighed. På en enkel måde.

Baseret på Positiv Psykologi og evidensbaseret forskning samt interviews af mere end 130 topledere i typisk mellemstore virksomheder udarbejdede jeg over flere år metoden DE 4 DISCIPLINER I EN EFFEKTIV OG SUND KULTUR™. I dag holder jeg foredrag i metoden for nogle af de største danske virksomheder samt anvender den som en enkel og konkret skabelon til at hjælpe organisationer og teams med at skabe mere effektive og sunde kulturer.  

Jeg er uddannet HD (int. business), Psykoterapeut og har studeret Positiv Psykologi på Århus Universitet. 

Mads Elk direktør for UNIKUM ApS

Fun Fact: Mads dyrker dagligt yoga for at holde sig i fysisk og mental form.